Artikel afbeelding

Goudsmid Margriet opent haar deuren internationaal!

5 mei aanstaande lanceert Goudsmid Margriet officieel haar originele webstore Margrietjewels.com. Een mijlpaal in het werk van Margriet! Bij Margrietjewels.com vind je originele sieraden die Margriet in de loop van de jaren heeft ontwikkelt. Veel mensen kennen Margriet haar werk al van de opdrachten die ze heeft mogen uitvoeren. En nog steeds werkt Margriet vol passie aan de bijzondere opdrachten voor geboortesieraden, verlovingsringen, trouwsieraden, herinneringssieraden en asringen. Naast haar werk als Goudsmid zijn haar mooie en originele sieraden nu ook voor een breder publiek zichtbaar!

"Ik kan niet omschrijven hoe goed het voelt dat mensen een Margrietjewel bestellen via mijn webshop, ik heb zelfs al opdrachten gekregen vanuit Zuid Afrika en Amerika, geweldig! Deze webshop voelt voor mij als een bekroning op mijn werk. Ik hoop echt dat ik kan laten zien dat een sieraad van een Goudsmid niet persé duurder is dan een sieraad van een juwelier. Wat ik sowieso kan beloven is dat sieraden gemaakt door een Goudsmid van hoge kwaliteit zijn, altijd gekeurd worden én origineel zijn. Bij mij vind je geen standaard sieraden. Ik ontwerp vanuit mijn gevoel en het is altijd spannend wat voor collectie daaruit voortkomt. Omdat ik als Goudsmid werk is er bij mij altijd de mogelijkheid om een sieraad, bestelt uit de webshop, aan te passen naar persoonlijke wensen. Ik hoop met Margrietjewels.com de sieradenmarkt naar een hoger niveau te tillen!"
Wil je de collectie van Margrietjewels.com in het echt zien? Dan ben je van harte welkom tijdens de Culturele open dag op 5 mei in Noordbroek (Groningen). Margriet houdt deze van 11.00 uur tot 17.00 uur een open dag (Torenlaan 5) om het werk van een Goudsmid aan een breder publiek te laten zien. Er worden demonstraties gegeven over hoe het materiaal gesmolten wordt, maar ook hoe er uit goud of zilver een draad getrokken wordt. Je kan gratis sieraden laten schoonmaken. Maar ook haar collectie laat ze aan het publiek zien. Lukt het je niet om naar Noordbroek te komen? Neem dan snel een kijkje op de webshop!

Op de gehele collectie van Margrietjewels.com geldt een korting van 10%, de korting is geldig tot en met 31 mei 2016! De kortingscode is: margrietjewels

Bestel je sieraad op www.margrietjewels.com

Een Margrietjewel heeft de kwaliteit van een Goudsmid met een verrassend lage prijs.

Op April 8, 2016