Atelier Arte D'Oro


Stikke Hezelstraat 52 6511 JZ Nijmegen
024-3239205 Klik om te bellen

Over Atelier Arte D'Oro

Wij hebben een open atelier met winkel, gespecialiseerd in gouden en platina handgemaakte sieraden. Alex is een gepassioneerd Meester goudsmid en maakt de mooiste sieraden, natuurlijk met alleen fair-trade materialen[goud-platina en diamanten] Bij Alex en Regien kan je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Kom eens langs om met eigen ogen te zien wat Atelier Arte D'Oro voor u kan betekenen en geniet van al het moois dat u ziet! Ook is het mogelijk om samen een mooi ontwerp uit te werken,eventueel gebruik makend van uw oude (geel) gouden sieraden, waarna het in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze gemaakt wordt.

Alex is ook gespecialiseerd in het maken van persoonlijke gedenksieraden.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak, dan kunnen we in alle rust samen met u een persoonlijk sieraad voor u te ontwerpen.

Meestergoudsmid, het ambacht goudsmeden

Sinds 2016 mag ik mij Meester Goudsmid noemen, een titel van het Nederlandse Gilde van Goudsmeden die staat voor uitzonderlijk vakmanschap en hoogst haalbare kwaliteit. U kunt ons vinden in Nijmegen.

Foto's

Gouden ring uitgevoerd in 19 karaats witgoud, 14 karaats roodgoud en briljant geslepen diamanten, handgemaakt in ons atelier.

Atelier Arte D'Oro in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Atelier Arte D'Oro


Stikke Hezelstraat 52 6511 JZ Nijmegen
024-3239205 Klik om te bellen