Atelier Cober


Walplein 10-12 5341 GG Oss
0412 651 450 Klik om te bellen

Over Atelier Cober

De exclusieve en handgemaakte sieraden van Cober zijn uniek in ontwerp en worden gemaakt met de mooiste materialen en edelstenen door de allerbeste goudsmeden.

Volgens klassieke juweliers traditie worden de sieraden van Cober ontworpen en vervaardigd geheel in eigen goudsmederij. In elke ontwerpfase wordt rekening gehouden met maximale uitstraling en dat maakt onze sieraden tot unieke en betoverende stukken. Naast onze eigen juwelen collectie vindt u tevens de sieraden en horloges van andere bekende ontwerpers en merken zoals Niessing en Lapponia.

Ook kunnen wij met uw wensen en onze goudsmid ervaring en advies samen met u een hoogstpersoonlijk ontwerp maken wat aan al uw verwachtingen voldoet. Met speciale ontwerp software kunnen wij dit ontwerp renderen tot een foto realistische 3D afbeelding. De meeste mensen vinden dit bijna ongelooflijk maar wennen er al snel aan. Dit ontwerp proces is heel intens en haalt het beste in u naar boven. Het eindresultaat wordt hierdoor zeer persoonlijk en ongeëvenaard.

Foto's

Atelier Cober in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Horloges
Objecten
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten

Onze locatie

Atelier Cober


Walplein 10-12 5341 GG Oss
0412 651 450 Klik om te bellen