Atelier LUZ


Czaar Peterstraat 134D 1018 PV Amsterdam
0640252871 Klik om te bellen

Over Atelier LUZ

Goudmid in Amsterdam

Het atelier voor mooie sieraden die vakkundig zijn gemaakt met oog voor kwaliteit en detail. Je kunt bij ons terecht voor zilveren en gouden sieraden, verlovingsringen, unieke trouwringen, maatwerk en veel meer.

Liefde voor mijn vak.

Sieraden maken is mijn passie, al heel erg lang. Dagelijks geniet ik van mijn mooie vak. Ik houd van aandacht voor mijn klanten, om samen een mooi sieraad te creëren. 
Elk sieraad dat uit mijn handen komt, bevat liefde en aandacht. 

In het atelier komt ons vakmanschap tot leven. Elk sieraad wordt volledig met de hand gemaakt waarbij ambachtelijke kneepjes worden gecombineerd met moderne technieken. Mooi design, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We werken alleen met hoogwaardige materialen zoals goud, witgoud of zilver, vaak in combinatie met diamanten, edelstenen en parels die met zorg worden geselecteerd. Het goud en zilver dat we gebruiken is fairtrade of gerecycled en de diamanten zijn conflictvrij.

Geef een oud sieraad een nieuw leven.

Heb je oud goud liggen? Je weet wel…. die ring die je nooit draagt omdat je ‘m niet mooi vindt maar hij bevat wel veel emotionele waarde. Doe er iets mee! Je kan oud goud om laten smelten tot een mooi nieuw sieraad en zo behoud je toch de emotionele waarde. Je bent welkom om de mogelijkheden te bespreken.


 

Foto's

Ring met roze diamanten | Atelier LUZ | Unieke sieraden op maat | Goudsmid | Amsterdam

Atelier LUZ in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten

Onze locatie

Atelier LUZ


Czaar Peterstraat 134D 1018 PV Amsterdam
0640252871 Klik om te bellen