Bijzonder Sieraden


Esdoornlaan 12 1901 SC Castricum
06-12423190 Klik om te bellen

Over Bijzonder Sieraden

Mijn naam is Michelle Gerlofsma en ik ben goudsmid van beroep. In 2009 heb ik hiervoor mijn diploma behaald aan de vakschool voor goud- en zilversmeden in Schoonhoven en sinds 2011 ben ik eigenaresse van mijn eigen edelsmederij
Alle sieraden die u op deze website ziet zijn door mijzelf ontworpen en met de hand vervaardigd in mijn eigen atelier. Hierbij maak ik vooral gebruik van edele metalen zoals eerste gehalte zilver en geel-, rood- en witgoud en pas ik verschillende technieken toe zoals: hameren, smelten, vijlen, zagen, frezen, solderen, polijsten enz. om tot het gewenste eindresultaat te komen. Ook werk ik veel met verschillende soorten edelstenen en parels.

Inspiratie vind ik in alles wat ik zie, een prachtige bloem, een mooi hek, een bepaald soort sfeer of lichtval, een bijzondere vorm of tekening… Veelal resulteert dit in sieraden met ronde-, grillige vormen, fijntjes, elegant, simpel en tóch opvallend.

Naast mijn eigen collectie sieraden, kunt u bij mij ook terecht voor een persoonlijk ontwerp van sieraden en trouwringen op maat, het repareren van sieraden en het maken van nieuwe sieraden uit oude sieraden.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom!!

Foto's

Lace: Zilveren Ring met rozenkwarts

Bijzonder Sieraden in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Bijzonder Sieraden


Esdoornlaan 12 1901 SC Castricum
06-12423190 Klik om te bellen