De Goudwaag


Van Hoytemastraat 113 2596 EP 's-gravenhage
070-324 3269 Klik om te bellen

Over De Goudwaag

De Goudwaag is een goudinkoper aan de Van Hoytemastraat in Den Haag Benoordenhout, gerund door mij, Naomi Weststrate-Irak. Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van al uw oude goud of zilver.

Nadat ik zeven jaar als diplomatenvrouw in het buitenland had gewoond, ben ik met mijn gezin in 2011 teruggekeerd naar Nederland. Ik heb toen een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Het openen van een eigen winkel voor goudinkoop, daarbij tredend in de voetsporen van mijn familie in Duitsland.

Inmiddels ben ik weer als diplomatenvrouw vertrokken naar het buitenland, maar mijn winkel is bij twee competente vrouwen in goede handen.

Voor mij zijn een paar zaken heel belangrijk: eerlijkheid, vakmanschap en stijl. 

Wij hebben specifiek gekozen voor De van Hoytemastraat in Benoordenhout, omdat in deze wijk de service van goud aankoop nog niet wordt aangeboden. Van veel van onze klanten horen wij dat ze het fijn vinden dat ze voor goud inkoop niet naar het Centrum of naar een andere wijk in Den Haag hoeven te gaan, maar dit dichtbij huis in hun eigen wijk kunnen doen.

Ook hebben wij onze winkel ingericht op aangename en stijlvolle wijze, zodat u zich bij ons op uw gemak kunt voelen.

U kunt bij in terecht voor het verkopen van alle soorten goud. Dit kunnen oude sieraden zijn, waarbij het niet uit maakt of ze nu heel zijn of stuk, gouden munten en goudbaren, maar ook bijvoorbeeld tandgoud. Dit zogenaamde dentaal goud kan er heel lelijk uit zien, maar toch veel geld waard zijn. 

Ook voor de inkoop van zilver bent u bij ons aan het goede adres. Van dit edelmetaal kopen wij ook graag sieraden, munten en baren, maar ook zilveren bestek, het zogenaamde tafelzilver. Zelfs verzilverd bestek kunt u bij ons verkopen. 

Hiernaast kopen wij ook uw oude tin en merkhorloges zoals Rolex en Patek Philippe, ook als die niet van goud of zilver zijn. 

U bent bij ons altijd welkom voor een gratis en vrijblijvende taxatie. 

Naomi Weststrate-Irak 

Uw specialist voor goud inkoop in Den Haag

Foto's

De Goudwaag in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Horloges
Objecten
Sieraden
Taxaties voor interne verdeling en voor de verzekering, Inkoop van goud en zilver, vermaken van oude sieraden tot een nieuw sieraad

Diensten

Inkoop goud en zilver

Onze locatie

Logo De Goudwaag

De Goudwaag

De Goudwaag


Van Hoytemastraat 113 2596 EP 's-gravenhage
070-324 3269 Klik om te bellen