Diamondsbyme


Rijsdijk 146 3161 EW Rhoon
010 747 0000 Klik om te bellen

Over Diamondsbyme

Jij bent op zoek naar iets persoonlijks, iets speciaals. Een bijzondere armband of ring, originele oorbellen, een exclusief collier of een ander uitzonderlijk sieraad. Omdat jij een bijzondere gelegenheid te vieren hebt, zoals een verloving of een bruiloft. Maar waar je ook kijkt, overal zie je meer van hetzelfde. Geen maatwerk, maar massaproductie. Of wanneer je een juwelier bezoekt en je iets persoonlijks ziet, schrik je wel een beetje terug van de prijs. DiamondsByMe is gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve en ambachtelijke sieraden zoals, verlovingsringen, zegelringen of trouwringen, die voor een ieder in handbereik komen.

Je kunt al onze sieraden zelf laten maken naar jouw smaak en stijl. Een geheel eigen ontwerp maken is ook een mogelijkheid. Voor het personaliseren van jouw sieraad gebruik je onze configurator. Daarmee geef je jouw eigen draai aan herenringen, dames ringen, kettingen, oorbellen en nog veel meer. 
Wij bieden een keuze uit zilver, platina en drie kleuren goud. Daarnaast heb je een keuze uit een collectie van achttien verschillende stenen, zoals vier types diamant, vijf edelstenen en acht halfedelstenen, welke ook in grootte kunnen variëren.
De nieuwste steen in onze collectie is de lab-grown diamant. Lab-grown diamanten hebben dezelfde eigenschappen als natuurlijke diamanten. Zoals bijvoorbeeld dezelfde schittering en hardheid. Maar ook dezelfde steen kwaliteit. Het mooie van de lab-grown diamant is dat deze 30% goedkoper is dan de natuurlijke diamant, én ecologisch meer verantwoord.

Door het verenigen van het eeuwenoude goudsmid ambacht met de nieuwste technologieën in de sieraden industrie, zijn wij in staat om onze gepersonaliseerde en handgemaakte sieraden tegen een toegankelijke prijs aan te bieden.
Hierdoor is er een uitgebreide keuze voor ieders budget.

DiamondsByMe maakt het online kopen van jouw droomsieraad tot een fijne en gemakkelijke ervaring, doordat je tevens de mogelijkheid hebt om vooraf een 3D-print te ontvangen van ieder sieraad. 
Zo kun je jouw gepersonaliseerde sieraad eerst vasthouden, zien en passen voordat je overgaat tot de daadwerkelijke bestelling.
Een 3D sieraad wordt geprint op exact dezelfde grootte. Hierdoor krijg je een vrijwel identieke replica, en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Jouw eigen ontwerp realiseren?

Neem contact op met ons team van designers en bespreek jouw wensen. Op basis van de informatie die je ons geeft, maken wij een raming van de kosten als onze meestergoudsmeden jouw persoonlijke ontwerp zouden gaan vervaardigen. Hierna gaan onze gespecialiseerde designers aan het werk met het maken van een 3D ontwerptekening van jouw persoonlijke ontwerp, ook wel 'render' genoemd, en wordt jouw custom design tot leven gebracht!

Diamondsbyme in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten

Onze locatie

Diamondsbyme


Rijsdijk 146 3161 EW Rhoon
010 747 0000 Klik om te bellen