Diana Buitink Jewelry


Bernhardlaan 9-2 6824 LA Arnhem
06 50517977 Klik om te bellen

Over Diana Buitink Jewelry

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke op maat gemaakte sieraden. Dit kunnen verlovingsringen en trouwringen zijn of sieraden met een speciale herinnering. De betekenis en verwerkte symboliek maken het sieraad compleet en persoonlijk. Ook maak ik graag nieuwe sieraden van bijvoorbeeld gedraagde trouwringen en ontwerp ik jubileum spelden.

In mijn ontwerpen zijn invloeden uit de art-nouveau periode te vinden waarin ongedwongen organische vormen èn kleur en contrast belangrijke elementen zijn, vaak met een abstracte finishing touch. Mijn werk kenmerkt zich door gelaagdheid, combinaties van materialen, sprookjesachtige vormen en romantische invloeden.

Zilver als basis, maar ook goud en andere metalen en materialen komen met zorg en aandacht door mijn handen. Edelstenen zijn een rijke en hoogwaardige toevoeging in mijn sieraden. Deze schatten worden zorgvuldig verzamelt op internationale mineralen- en edelsteen beurzen. Mijn werk bestaat uit unieke items en kleine oplagen. Ik werk in opdracht en op bestelling.

Ik vind het bijzonder om een speciaal verzoek of wens in een tastbaar sieraad te vertalen, hier kan ik veel creativiteit in kwijt. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden. Vaak naar aanleiding van een sieraad dat ik eerder heb ontworpen, maar dan met aanpassingen. Een andere (eigen) steen of goud in plaats van zilver. Voor het persoonlijke verhaal neem ik graag de tijd en ga aan de slag met een idee.

Zo ontstaat een mooie, nieuwe en dierbare herinnering; een juweel voor het leven! Nieuwe trouwringen die het begin van een verbinding symboliseren of juist van niet meer gedragen (trouw)ringen iets nieuws maken. Een geboortesieraad of een ringetje bij een eerste communie het is allemaal mogelijk. Uiteindelijk wordt het een sieraad met een heel speciale herinnering alleen voor u.

Uw parel of edelsteen snoeren weer opnieuw laten knopen? of er een andere samenstelling van maken, dat doe ik ook graag!

Ieder juweel is altijd uniek, authentiek èn met liefde gemaakt!

Kijk voor meer informatie op de website.

Diana

Uniek - Ambachtelijk - Duurzaam - Maatwerk

Foto's

collier met robijn
Relatie ringen in opdracht
Jubileum ring in opdracht
vrij werk
oorhangers zilver en koper met chrysopraas

Diana Buitink Jewelry in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Overig
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Logo Diana Buitink Jewelry

Diana Buitink Jewelry

Diana Buitink Jewelry


Bernhardlaan 9-2 6824 LA Arnhem
06 50517977 Klik om te bellen