Diana Buitink Jewelry


Bernhardlaan 9-2 6824 LA Arnhem
06-50517977 Klik om te bellen

Over Diana Buitink Jewelry

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke op maat gemaakte sieraden. Dit kunnen verlovingsringen en trouwringen zijn of sieraden met een speciale herinnering. De betekenis en verwerkte symboliek maken het sieraad compleet en persoonlijk. Ook maak ik graag nieuwe sieraden van bv. oude trouwringen en ontwerp ik jubileum spelden.

In mijn ontwerpen zijn invloeden uit de art-nouveau periode te vinden waarin ongedwongen organische vormen èn kleur en contrast belangrijke elementen zijn, vaak met een abstracte finishing touch. Mijn werk kenmerkt zich door gelaagdheid, combinaties van materialen, sprookjesachtige vormen en romantische invloeden.

Zilver als basis, maar ook goud en andere metalen en materialen komen met zorg en aandacht door mijn handen - ‘dans ma mains….’..

Edelstenen zijn een rijke en hoogwaardige toevoeging in mijn sieraden. Deze schatten worden zorgvuldig verzamelt op internationale mineralen- en edelsteen beurzen.

Mijn werk bestaat uit unieke items en kleine oplagen. Ik werk in opdracht en op bestelling.

Ieder juweel is altijd uniek, authentiek èn met liefde gemaakt! 

In mijn atelier aan huis bied ik ook kleinschalige workshops edelsmeden aan. In een dagdeel kun je al een zilveren basis ring maken of een ander eenvoudig eigen ontwerp. Kijk voor meer informatie op de website.  

Foto's

Diana Buitink Jewelry in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk
Workshop

Diensten

CURSUS EDELSMEDEN
Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van zilveren producten op maat
Workshops

Onze locatie

Diana Buitink Jewelry


Bernhardlaan 9-2 6824 LA Arnhem
06-50517977 Klik om te bellen