Edelsmederij Elise Vermoolen


Heliumweg 40 3812 RE Amersfoort
06 24284802 Klik om te bellen

Meester edelsmid met ruim 10 jaar ervaring
Gouden en zilveren sieraden met mooie edelstenen
Collectie en maatwerk sieraden en workshops

Over Edelsmederij Elise Vermoolen

Edelsmid Elise Vermoolen werkt vanuit een atelier in Amersfoort, waar zij op afspraak geopend is. Hier maakt zij sieraden van hoofdzakelijk gerecycled goud en zilver, vaak in combinatie met edelstenen. Haar stijl kenmerkt zich door organische vormen en vloeiende lijnen, alsof je de natuur erin terug ziet.

Inspiratie voor sieraden vindt zij in natuur en muziek. Behalve het werken met edele metalen, zoals zilver en goud, werkt zij ook graag met edelmetaal in combinatie met andere materialen, zoals bijvoorbeeld leer, hars of emaille.

Bovendien maakt Elise graag een nieuw sieraad van oude sieraden die niet meer worden gedragen. Je kunt hiervoor een afspraak met haar maken. Tijdens een gesprek worden jouw wensen besproken. Vaak maakt Elise aantekeningen en schetsen die leiden tot een ontwerp op maat.

Ook kun je bij Elise terecht voor een workshop edelsmeden. In bijvoorbeeld een middag leer je onder haar begeleiding een zilveren sieraad maken en ga je naar huis met een handgemaakt sieraad voor jezelf of om kado te geven.

Elise vindt balans in de afwisseling van werken aan haar sieradencollectie, het maken van sieraden in opdracht én het geven van workshops waarbij cursisten onder haar begeleiding een sieraad ontwerpen en maken. Dit alles bij elkaar maakt het voor haar het mooiste beroep!

Foto's

Witgouden trouwringen met diamant

Edelsmederij Elise Vermoolen in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk
Workshop

Diensten

Cursus Edelsmeden
Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat
Workshops

Certificeringen

Meester edelsmid sinds november 2010

Team

Onze locatie

Edelsmederij Elise Vermoolen


Heliumweg 40 3812 RE Amersfoort
06 24284802 Klik om te bellen