Edelsmederij Wim van Geel


Tapperweg 59 2031 ET Haarlem
06 28665679 Klik om te bellen

Over Edelsmederij Wim van Geel

Bij Edelsmederij Wim van Geel gevestigd in Haarlem bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar bijzondere sieraden.

In Haarlem maak ik de sieraden in mijn eigen atelier. Vrijwel dagelijks creëer ik een uniek sieraad in mijn edelsmederij Haarlem. Zoals je kunt denken is mijn werk een van de weinige ambachtelijke beroepen waarbij het product van begin tot einde door mij zelf gemaakt kan worden. Doorgaans maak ik sieraden voor de verkoop in mijn webshop. Hier vindt u dan ook een ruim assortiment aan handgemaakte sieraden.

Daarnaast maak ik ook sieraden in mijn edelsmederij op bestelling. Ik begin altijd eerst met het ontwerp. Want de basis van een goed sieraad is natuurlijk een goed doordacht design.
Wanneer ik een sieraad in opdracht mag maken. Dient de ontwerpschets of tekening van het sieraad altijd twee doelen. Ten eerste geeft de tekening de klant waar ik het sieraad voor mag maken een goed beeld van hoe het sieraad er uit zal gaan zien. En ten tweede is het voor mij een goede werktekening. Waarop ik af kan lezen wat de verhoudingen zijn, hoe groot de edelstenen moeten zijn, etc. En tijdens het maken van het ontwerp denk ik al na over hoe het sieraad gemaakt moet worden.

Bij het bespreken van het ontwerp en vaak al voordat de ontwerptekening gemaakt is geeft ik een prijsindicatie.
Belangrijk want ik wil niet dat mijn klanten voor verrassingen komen te staan.
Het maken van een ontwerp is altijd vrijblijvend. En hiervoor breng ik ook geen kosten in rekening.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om een offerte of second opinion aan te vragen voor een reparatie aan een bestaand sieraad.
Door mijn jarenlange ervaring en expertise kan ik u goed adviseren. En ben ik in staat vakkundig reparaties uit te voeren.

Heeft u een vraag? Neem contact met mij op! Ik ben bereikbaar op 06 28665679 (ook whatsapp !)

Foto's

Vergulde zilveren ring

Edelsmederij Wim van Geel in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Edelsmederij Wim van Geel


Tapperweg 59 2031 ET Haarlem
06 28665679 Klik om te bellen