edelsmid Christel


Steenenkruisweg 11 6374 AA Landgraaf
06 21370628 Klik om te bellen

Over edelsmid Christel

In mijn atelier creëer ik sinds 1998 sieraden. Tevens repareer en verander ik sieraden. De ontwerpen zijn deels strak en elegant, deels vloeiend en organisch van vorm. De combinatie van een sieraad met edelstenen en parels zorgt vaak voor een verrassend, mooi efffect.

Wanneer ik sieraden in opdracht maak, vind ik het steeds een uitdaging om de wens van de persoon die het sieraad ontvangt ook zichtbaar, tastbaar en draagbaar te maken.

Met trouw- of vriendschapsringen, met gedenksieraden of met een persoonlijk cadeau kan ik meehelpen om uw wens te vervullen of om uw belangrijke gevoel over te brengen aan een ander.

De collectie in mijn atelier bestaat uit zilveren en gouden ringen, hangers, oorstekers, oorhangers, colliers, kettingen, armbanden en broches.

Sommige colliers en hangers zijn tijdloos door hun eenvoud, andere weer speels door de variatie aan materialen of juist opvallend door de combinaties van goud of zilver met edelstenen en parels.

Er zijn meerdere Open Dagen ieder jaar.Deze vind u terug op de site.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, of mailen.

edelsmid Christel in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Taxaties voor interne verdeling en voor de verzekering, Inkoop van goud en zilver, vermaken van oude sieraden tot een nieuw sieraad
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

edelsmid Christel


Steenenkruisweg 11 6374 AA Landgraaf
06 21370628 Klik om te bellen