Eline de Visser - Goudsmid


Zonnegloren 1 5283 GM Boxtel
06-19448100 Klik om te bellen

Over Eline de Visser - Goudsmid

Van emotie naar exclusieve sieraden op maat

Sieraden laten maken kan voor elke gelegenheid. Unieke trouwringen. Een herdenkingssieraad voor een overleden dierbare, in combinatie met bijvoorbeeld as of een vingerafdruk. Sieraden laten maken van oud goud. Een speciaal cadeau, voor een ander of gewoon voor uzelf! U kunt uw oude goud en zilver laten omsmelten of aanpassen zodat u het weer met plezier kunt dragen in plaats van het in een doosje te laten liggen. Er zijn veel mogelijkheden om sieraden te ontwerpen die geheel naar uw smaak en wens zijn en waar uw emotie wordt weerspiegeld.

Persoonlijk

Sieraden zijn persoonlijk en emotioneel. Als gediplomeerd goudsmid ga ik dagelijks met veel plezier aan de slag in mijn eigen atelier om deze emoties om te zetten naar speciale sieraden. Om uw herinnering, (aanstaande) speciale gebeurtenis of verlies vast te leggen in een persoonlijk handgemaakt sieraad.

Eigen atelier

Met de hand maak ik in mijn atelier de sieraden op maat. Alle opdrachten zijn in samenspraak met de klant ontworpen. Op deze manier ontstaan er unieke sieraden met een eigen emotie of herinnering. Ik werk veel met het goud of zilver van de klant zelf. Daarnaast maak ik uiteraard ook sieraden van nieuw goud of zilver.

Werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek over uw wensen en ideeën. Liever niet bij u thuis? U bent uiteraard ook welkom in mijn atelier voor een bezoek. Daarna kan ik u een prijsindicatie geven en kunt u op uw gemak beslissen of en hoe we verdergaan. Zonder ontmoeting is dit lastig in te schatten. Elke klant en elk ontwerp is immers uniek!

Neem dus gerust contact met mij op.

Met warme groet,

Eline de Visser

Foto's

Eline de Visser - Goudsmid in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Eline de Visser - Goudsmid


Zonnegloren 1 5283 GM Boxtel
06-19448100 Klik om te bellen