Goes' Moois


Donkerstraat 56 4463 VW Goes

Over Goes' Moois

Welkom bij Goes' Moois, dé plaats waar ik al mijn moois uit Goes laat zien. Dit doe ik vanuit mijn atelier aan huis.

Sieraden

Als gediplomeerd goudsmid maak ik sieraden naar eigen ontwerp. Daarnaast verzorg ik ook reparaties en vermaak ik bestaande sieraden. Altijd in goed overleg met de klant. Een kant-en-klaar oplossing voor wie dat wilt, of een ontwerp vanaf de eerste potlood-streep.

Op zoek naar een ring, hanger, ketting, armband, broche of Zeeuwse knop: alles is mogelijk!

Reparaties

De emotionele waarde van uw sieraden is vaak vele malen groter dan de eigenlijke waarde. Daarom is het extra vervelend wanneer een sieraad beschadigd raakt. Daarom kiezen veel mensen voor reparatie van hun sieraden.

Denk hierbij aan:

  • Herstellen van schakels van een armband of ketting;
  • Het opnieuw in model zetten een ring;
  • Verlengen of verkleinen van een armband of ketting;
  • Het vervangen van een sluiting;
  • Het opnieuw rijgen van een parelsnoer of kralen.

Naast het herstellen van sieraden verricht ik ook reparaties aan kristallen objecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende kristallen diertjes en figuren. Zonder de juiste materialen zal dit het object alleen maar verder vernielen.

Herinnerings-sieraden

In de jaren dat ik in de juwelierszaak heb gewerkt, heb ik gemerkt dat mensen het fijn vinden om een herinnering aan een overleden dierbare dicht bij zich te dragen. Er zijn vele mogelijkheden om een bestaand sieraad te vermaken, zodat deze door iemand anders gedragen kan worden.

Het is ook mogelijk om een kleine hoeveelheid as van een overledene te verwerken in een sieraad. Dit kan bijvoorbeeld in een hanger of ring verwerkt worden.

Glasgravure

Naast het maken van sieraden heeft Goes' Moois zich gespecialiseerd in het graveren en etsen van glaswerk. Op een glas of karaf brengen we uw eigen tekst of logo aan. Een kado met een blijvende herinnering!

Foto's

Handgemaakte zilveren Zeeuwse Knop

Goes' Moois in het kort

Producten

Herinneringssieraden
Sieraden

Diensten

Reparaties
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Goes' Moois


Donkerstraat 56 4463 VW Goes