Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid


Pettelaarseweg 275 5216 BM 's-Hertogenbosch
073-6138962 Klik om te bellen

Over Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid

Wat is Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid?
Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid is een familiebedrijf dat is opgericht in 1944. Wij zijn gevestigd in Den Bosch. We hebben een klein knus winkeltje met een groot atelier. We kunnen alle specialiteiten in ons vak maken. Het maken en repareren van sieraden vraagt om kennis en ervaring van de meest geavanceerde technieken.

Waarvoor kun je bij Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid terecht?
Bij Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid kun voor verschillende diensten terecht. Wij maken sieraden, repareren sieraden en hebben een eigen atelier.

Bij ons kunt u sieraden laten maken naar uw wens. We zitten al sinds 1944 in het vak, dus is er aan ervaring geen gebrek. Wij leveren daarom altijd producten van kwaliteit en zorgen altijd dat u als klant tevreden bent.

Wij repareren ook sieraden. Hierbij zijn wij uiterst voorzichtig en luisteren wij goed naar de wens van de klant. Aan sieraden kan een grote emotionele waarde zitten. Wij snappen dit. U bent er bij ons van gegarandeerd dat uw sieraad in goede staat aan u teruggegeven wordt.

U kunt ook gerust langskomen in ons atelier. Hier vind u verschillende sieraden in allerlei soorten en maten. Wij kunnen u uiteraard ook helpen om het geschikte sieraad te vinden.

Waarom kies je voor Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid?
Bij Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid leveren we alleen sieraden van hoge kwaliteit. Ons familiebedrijf zit nu in haar derde generatie, hierdoor hebben wij heel veel jaren aan ervaring in ons bedrijf zitten. We zijn niet tevreden voordat u dat bent. U kunt langskomen met of zonder afspraak bij ons in Den Bosch aan Pettelaarseweg 275.

Foto's

Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Horloges
Sieraden
Taxaties voor interne verdeling en voor de verzekering, Inkoop van goud en zilver, vermaken van oude sieraden tot een nieuw sieraad
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Goudsmederij- Juwelier Dickerscheid


Pettelaarseweg 275 5216 BM 's-Hertogenbosch
073-6138962 Klik om te bellen