goudsmid Alisa


Disteldreef 8 3845 KT Harderwijk
06-12047802 Klik om te bellen

Over goudsmid Alisa

Unieke en handgemaakte sieraden bij goudsmid Alisa

'Mijn naam is Alisa Hesseling, eigenaar van “Goudsmid Alisa’’ mijn eigen goudsmederij op de prachtige Veluwe gevestigd in Harderwijk waar ik werk op afspraak.'

Alisa Hesseling heeft een passie voor goudsmeden en dit is terug te zien in haar unieke sieraden van hoge kwaliteit. Ze werkt graag met structuren, grof, licht, strak of juist grillig, je ziet het allemaal terug komen. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt en elke structuur wordt met veel zorg aangebracht. ‘Ik ben heel precies en altijd op zoek naar de juiste balans in een sieraad. Wanneer je moet stoppen of juist nog iets moet toevoegen in een ontwerp is een zoektocht die elke keer opnieuw begint’.

Als goudsmid kan Alisa uw dierbare herinnering draagbaar maken. Tijdens een persoonlijk gesprek in haar atelier kijkt u samen naar de verschillende mogelijkheden en uw wensen. Zo is het mogelijk om bestaande sieraden op te knappen, te repareren, oude elementen uit sieraden te gebruiken of een totaal nieuw en toepasselijk design te vervaardigen. Ook is het mogelijk om zelfs de as of een plukje haar van uw dierbare zichtbaar te verwerken in een uniek en persoonlijk sieraad.

Neem voor meer informatie contact op met Goudsmid Alisa of neem een kijkje op de website waar u nog veel meer handgemaakte sieraden kunt vinden.

06-12047802
info@goudsmidalisa.nl
www.goudsmidalisa.nl




goudsmid Alisa in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

goudsmid Alisa


Disteldreef 8 3845 KT Harderwijk
06-12047802 Klik om te bellen