"goudsmid"van der werf


Steenakkerstraat 47 6051 JV Maasbracht
06 22739075 Klik om te bellen

Over "goudsmid"van der werf


Sinds 1 september 2007 ben ik begonnen aan de Beatrixlaan 15 in Maasbracht als officieel erkend goudsmid. Voorheen heb ik altijd in loondienst gewerkt bij verschillende goudsmeden, zo vond ik het een enorme uitdaging om na mijn verhuizing naar Maasbracht te starten als zelfstandig ondernemer.


Ik heb alle opleidingen doorlopen om me erkend goudsmid te mogen noemen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kun je bij mij terecht voor de meest uiteenlopende sieraden, op maat gemaakt van goud, zilver, witgoud of een combinatie van deze edelmetalen. Na een eerste gesprek worden de mogelijkheden besproken, waarbij de wens van de klant uitgangspunt vormt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om "oud" goud om te laten smelten en er vervolgens oorbellen, een halssieraad, ring of andersoortig sieraad van te maken. De mogelijkheden zijn legio en variëren van klassiek tot modern.
impressie te krijgen van mijn werk.

Een van mijn specialiteiten is het zetten van stenen in sieraden en naamhangers in diverse edelmetalen. Ook op dit gebied is er veel mogelijk. Ik werk altijd klantgericht, getuige het bezoek aan huis en het duidelijk vertalen van de wensen van de klant in een uniek sieraad.

Heeft U niet direct een sieraad in gedachten, maar wilt U wel een orgineel eindresultaat? Geen probleem, ik heb 1001 ideeën waaruit -samen met de klant- een uniek ontwerp gekozen kan worden.


Naast de "traditionele"sieraden kunt U ook terecht voor een zogenaamd "urnhangertje. Op deze manier is het mogelijk om een dierbare altijd bij zich te dragen. Ook op dit gebied zijn er tal van mogelijkheden. Na een eerste gesprek wordt er op papier een ontwerp gemaakt aan de hand van de gegevens van de klant. Dit wordt vervolgens uitgewerkt tot een prachtig sieraad.

Mijn filosofie

Mijn doelstelling is om sieraden te maken met een eigen vormgeving en uitstraling. Die Sieraden zijn bedoeld voor mensen met karakter die weten wat ze willen en daar ook voor uitkomen.

Inspiratie en enthousiasme zijn daarbij voor mij zeer belangrijk, evenals gedegen vakkennis, die ik opgedaan heb aan de vakschool Schoonhoven en inmiddels met zo’n 25 jaar ervaring, een bijzondere manier van presenteren en een zeer goede service naar de klanten toe. Mijn sieraden worden in een kleine oplage of uniek voor u gemaakt.

Foto's

gouden broche in bladvorm

"goudsmid"van der werf in het kort

Producten

Aparte naamhangers
Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Omsmelten oud goud tot een mooi nieuw sieraad
Sieraden
Trouwsieraden

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

"goudsmid"van der werf


Steenakkerstraat 47 6051 JV Maasbracht
06 22739075 Klik om te bellen