Goud&Zo


Boskoop X 2771 XX Boskoop

Over Goud&Zo

Atelier Goud&Zo

Atelier Goud&Zo is een goudsmid atelier gevestigd in Boskoop, waar met veel plezier originele sieraden in opdracht voor jou vervaardigd worden.

Van unieke trouwringen, persoonlijke herinnerings-sieraden of zomaar een mooi cadeau, bij Goud&Zo kun je voor bijna alles terecht. Samen zetten wij je ideeën om in de mooiste ontwerpen die bij blijven.

Ben je benieuwd wat Goud&Zo voor jou kan creëren?

Neem contact met ons op!

www.goudenzo.nl

Trouwringen / verlovingsringen


Zoek je unieke trouwringen die perfect bij jullie stijl en persoonlijkheden passen? Laat jullie ringen ontwerpen door atelier Goud&Zo! Gaat je voorkeur uit naar een strakke trouwring of juist één met organische vormen? Een trouwring met diamant of een unieke edelsteen? Een gladde elegante afwerking of een stoer robuust uiterlijk? Bij atelier Goud&Zo zoeken we samen naar de perfecte set trouwringen waar je iedere dag blij van wordt!

 

Sieraden met een betekenis


Met veel liefde en oog voor detail maken wij herinnerings-sieraden om je dierbare wat dichterbij te kunnen dragen. Samen kijken we wat voor soort sieraad het zal worden om de persoonlijke herinnering erin te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een speciale edelsteen, persoonlijke gravure, (her)gebruik van oude sieraden of het gebruik van as.

Sieraden vermaken


Bij Atelier Goud&Zo blazen wij graag een nieuw leven in een sieraad. Wij creëren een geheel eigentijds sieraad door het oude sieraad om te smelten, edelstenen her te gebruiken of gedeeltes van het sieraad te verwerken in een nieuw sieraad. Je zal het sieraad weer met veel plezier willen dragen!

Sieraden en Zo


Niet alleen voor sieraden kun je terecht bij atelier Goud&Zo, wij vinden het namelijk ook erg leuk om "andere dingen" te maken. Het gebruik van edele en onedele materialen, verschillende technieken en of het nu wel of niet draagbaar is, wij gaan graag de uitdaging aan!

Ben je benieuwd wat Goud&Zo voor jou kan creëren?

Neem contact met ons op!

www.goudenzo.nl

Goud&Zo in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Goud&Zo


Boskoop X 2771 XX Boskoop