Hanck Hengeveld Jewelry Atelier


Tweede Leliedwarsstraat 10 1015 TC Amsterdam
0206272445 Klik om te bellen

Over Hanck Hengeveld Jewelry Atelier

Midden in de Amsterdamse Jordaan, verscholen in een sfeervol straatje vlak achter het Anne Frankhuis en de Westerkerk vindt u een atelier. Hier werkt sinds 2005 het goudsmeden duo Hanck Hengeveld, twee tegenpolen die elkaar geheel aanvullen: man en vrouw, stoer en verfijnd, minimalistisch en gedetailleerd. De één vol van de nieuwste technologie, de ander aangetrokken tot oude technieken. Samen kunnen ze alles. Ze spelen met vuur, hamers, trekbank en wals, maar ook met de technologie van laser, 3d tekenen, 3d printen en gieten.

Matthijs Hanck Sieraden staat voor loepzuiver, minimalistisch, exclusief en vooruitstrevend design. Met zijn passie voor innovatie en zijn jarenlange technische expertise kan Matthijs goed de koppeling maken van idee naar 3D-ontwerp en uiteindelijk het sieraad. Zijn krachtige minimalistische ontwerpen zijn geliefd als trouwringen en onderhand mag dat zijn specialisme worden genoemd.

Marleen werkt onder het label AMMA Sieraden. Opgeleid als goudsmid en kunsthistorica wordt haar werk het meest geïnspireerd door kunst, het oude ambacht en de schoonheid van parels en edelstenen. De combinatie van oude technieken met hedendaags design resulteert in juwelen met een tijdloos doch eigentijds karakter. Juwelen van een verfijnd vakmanschap ontstaan uit een passie voor detail.

Naast verlovingsringen, trouwringen en de eigen collecties kunt u bij Hanck Hengeveld terecht voor ontwerpen op maat, reparaties en relatiegeschenken.

Ook werkt het duo regelmatig samen aan projecten in opdracht. Zo realiseerde het atelier in opdracht van de International Campaign for Tibet een zilveren penning voor de Dalai Lama.

Foto's

Hanck Hengeveld Jewelry Atelier

Hanck Hengeveld Jewelry Atelier in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Relatiegeschenken / Awards / Penningen
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

3D Cad Juweel-Ontwerpen
Lasergravures
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Hanck Hengeveld Jewelry Atelier


Tweede Leliedwarsstraat 10 1015 TC Amsterdam
0206272445 Klik om te bellen