Kleyn Geluck Goudsmederij


www.kleyngeluck.com . 6961 CV Eerbeek

Kennisrijk ambacht; verfijnde creaties
Ethisch en duurzaam; respectvolle keuzes
Betoverende sieraden, avontuurlijk gecreërd

Over Kleyn Geluck Goudsmederij

Maak kennis met Renske Jens, een gepassioneerde en kundige goudsmid met een unieke benadering van het creëren van betoverende sieraden. Met een diepe liefde voor leren en het vergaren van expertise, duikt Renske diep in informatie. Als een wandelende encyclopedie streeft zij ernaar om de verborgen schatten te ontdekken. Zij omarmt het lezen en leren als een levensstijl, waardoor zij voortdurend haar kennis vergroot en haar vakmanschap perfectioneert.

Renske richt zich op een bijzondere doelgroep van mensen die houden van edelstenen, yoga, natuur, kunst, cultuur en archeologie. Zij maakt gebruik van eerlijke handel en duurzaamheid in haar werk, waardoor zij sieraden creëert met een ethisch en verantwoord karakter. Haar creaties zijn als kleine kunstwerken, waarin zij haar avontuurlijke creativiteit tot leven brengt.

Met een hart voor magie, sprookjes en het betreden van andere werelden, neemt Renske haar klanten mee op een reis vol verwondering.

Bij Renske kun je rekenen op vakmanschap in perfectie, waarbij haar diepgaande kennis en ervaring samenkomen in haar ontwerpen. Elk sieraad is met zorg en oog voor detail vervaardigd, waarbij alleen de beste materialen en technieken worden gebruikt. Renske creëert unieke stukken die een verhaal vertellen, die de persoonlijkheid en stijl van de drager weerspiegelen.

Maar bovenal is Renske de betrouwbare gids, de deskundige, die je meeneemt op een avontuurlijke reis naar de wereld van sieraden. Met haar passie, toewijding en ongeëvenaarde vakmanschap weet zij de wensen en dromen van haar klanten werkelijkheid te laten worden.

Stap binnen in de wereld van Renske, waar avontuur en wonderlijke ambacht samenkomen, en laat je betoveren door haar meesterwerken die de tand des tijds zullen doorstaan.

Avontuurlijk ambacht in een wondere wereld

Foto's

Kleyn Geluck Goudsmederij in het kort

Producten

100% gerecycled goud en zilver
Fair mined goud
Fair trade edelstenen
Sieraden
Taxaties voor interne verdeling en voor de verzekering, Inkoop van goud en zilver, vermaken van oude sieraden tot een nieuw sieraad

Diensten

Fair trade en duurzaam
Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Team

Onze locatie

Kleyn Geluck Goudsmederij


www.kleyngeluck.com . 6961 CV Eerbeek