Liesbeth Busman Sieraden, Objecten & Trouwringen


Prinsegracht 32 2512 GA 's-gravenhage
070-8891630 Klik om te bellen

Over Liesbeth Busman Sieraden, Objecten & Trouwringen

Salon + goudsmid & ontwerp atelier voor ambachtelijke sieraden, objecten, verlovings- en trouwringen. Hedendaagse ontwerpen met karakter, verrassing en subtiele verleiding. Het lijken wel archeologische vondsten..

- ReDesign oud goud - fair trade goud - rouwsieraden - awards -

".. wat dat betreft kun je mij een echte vakidioot noemen: Ik kick op nieuwe en oude machines, en het experimenteren met vorm, techniek en concept. De natuur, groeiprocessen en de onderliggende ordening beinvloeden mijn werk."

Buiten trouwringen worden ook andere sieraden en objecten, juwelen en Re-Designs van erfstukken of "oud goud" ontworpen en gesmeed. Deze karaktervolle ontwerpen zijn te vinden in de collecties of in opdracht worden ze persoonlijk voor u vervaardigd.

Wilt u (op afspraak) langskomen in De Salon in het rijksmonument in hartje Den Haag om de sieraden of trouwringen te zien en aan te passen, of een voorstel te bespreken, adviseer ik u graag. Tot ziens!

Foto's

rock ring in recycled bright yellow goud met raspberry pink en bosgroene diamanten. Kijk op www.saagae-rings.com voor de online catalogus

Liesbeth Busman Sieraden, Objecten & Trouwringen in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Sieraden
Trouwsieraden
Vervaardiging van eco & fair edelmetaal mogelijk
Vrij werk

Diensten

Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Liesbeth Busman Sieraden, Objecten & Trouwringen


Prinsegracht 32 2512 GA 's-gravenhage
070-8891630 Klik om te bellen