LiJa Jewelry


Berg 28 5671 CC Nuenen
06 44958481 Klik om te bellen

Over LiJa Jewelry

Een stukje herinnering bij je dragen, dat kan met een sieraad.

Er zijn zoveel mooie momenten in het leven. Ik denk hierbij aan de geboorte van een (klein)kind, de 18de verjaardag, afstuderen, verloven, trouwen, een werkjubileum of pensioen.
Natuurlijk zijn er ook momenten die hele andere emoties met zich meebrengen, zoals het vertrek van iemand naar een ander land, een echtscheiding of het overlijden van een dierbare.


“Al deze momenten kunnen een reden zijn om op zoek te gaan naar iets tastbaars. Iets om te geven of om te krijgen dat het speciale gevoel omarmt.”


Als goudsmid kan ik samen met u een ontwerp maken, zodat het sieraad echt bij u of de ontvanger past. Vervolgens ga ik aan de slag in mijn atelier in Nuenen, nabij Eindhoven. Als u het interessant vindt om te zien hoe dat gaat, volg me dan op Facebook of Instagram, hier post ik regelmatig foto’s en filmpjes van het maakproces, de links zijn te vinden op mijn website www.lija-jewelry.nl

Soms smelt ik oude sieraden om, zodat deze weer verwerkt kunnen worden in het nieuwe sieraad. Dat is zo speciaal, de sieraden die ik maak gaan zo nog generaties lang mee.
Naast het maken van maatwerk juwelen, heb ik een collectie. Mijn collectie bestaat uit totaal verschillende sieraden, zowel in zilver als goud. Denk hierbij aan een armband, collier, hanger, oorbellen en ring. Ik vind het heerlijk om me helemaal over te geven aan mijn creativiteit en nieuwsgierigheid. Steeds iets nieuws proberen, om dat plaatje wat in mijn hoofd zit om te zetten in een écht sieraad. Ik houd van draagbare sieraden die uitdagen. Heeft u interesse in een handgemaakt maatwerk sieraad, neem dan gerust contact op.

Een herinnering bij je dragen, dat kan met een door mij handgemaakt sieraad.

Foto's

Zilveren ring met oud goud, herinneringsring met vingerafdruk

LiJa Jewelry in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

LiJa Jewelry


Berg 28 5671 CC Nuenen
06 44958481 Klik om te bellen