Malou Paul


Smaragdstraat 19 2403 BS Alphen aan den Rijn

Over Malou Paul

Malou Paul maakt sieraden, geïnspireerd op de natuur. De eigen collectie bestaat uit ringen, oorbellen, trouwringen, kettingen, hangers, colliers, tiara's en haarbanden, gemaakt van materialen zoals goud, zilver, messing en edelstenen. De edelstenen die Malou Paul gebruikt zijn vaak al kunstwerkjes op zich, zoals rutielkwart, mosagaat of tourmalijnkwart. 

Je kunt bij Malou Paul ook terecht voor sieraden met moissaniet, een bijzondere edelsteen die een betaalbaar alternatief is voor een diamant. Nog niet veel mensen zijn bekend met deze edelsteen, Malou Paul informeert u graag over de bijzondere eigenschappen van deze edelsteen. 

Naast de eigen collectie is het ook mogelijk om sieraden in opdracht te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan het om laten smelten van oude gouden sieraden, waarvan iets moois gemaakt kan worden. Een oude trouwring kan zo weer een nieuwe trouwring worden, of een gouden hanger, of een mooie set oorbellen. 

Alle sieraden worden in eigen atelier, met de hand gemaakt. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf te helpen bij het maken van de wassen modellen voor sieraden. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld delen van je vingerafdrukken achter laten als patroon, waardoor een sieraad iets heel persoonlijks krijgt. Denk daarbij aan een ring die niet een traditionele vingerafdruk laat zien, maar wel door jouw vingerafdrukken is gemaakt. 

Foto's

Malou Paul in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Malou Paul


Smaragdstraat 19 2403 BS Alphen aan den Rijn