Mohan THE GEM ARCHITECT


Plaats 2 2513 AE 's-Gravenhage
06 54332299 Klik om te bellen

Over Mohan THE GEM ARCHITECT

Mohan Chandie Shaw  THE GEM ARCHITECT combineert hoogwaardige technologieën met tijdloze designs. Met zijn innovatieve en exclusieve juwelen verlegt hij de grenzen binnen zijn vak.
 
Mohan Chandie Shaw is oprichter van het bedrijf dat zijn naam draagt. Hij werkt in het topsegment van de markt en dat is terug te zien in elk sieraad van zijn hand. Ieder juweel is uniek, net als de persoon die het mag dragen. Mohan is één van de eersten goudsmeden in Nederland die CAD technologie combineert met het ambachtelijke ontwerpen en smeden van sieraden. Hij zag hierin mogelijkheden om grenzen te verleggen. Mohan is meer dan een goudsmid en beheerst alle facetten van het vak. Hij ontwerpt, visualiseert en begeleidt de verwezenlijking van het sieraad. Een architect die jouw aspiratie verandert in realiteit. Mohan is de huisontwerper van Schaap en Citroen en hij heeft ook sieraden voor Le Chic en Buddha to Buddha ontworpen. Mohan en zijn team werken met de meest exclusieve materialen. Zo is Mohan de eerste goudsmid die met de bijzondere 19kt legering werkt waardoor witgouden sieraden wél mooi wit blijven. Zijn exclusieve sieraden zijn uniek en bijzonder en worden alleen in opdracht gemaakt.

Video

Foto's

Mohan THE GEM ARCHITECT in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Taxaties voor interne verdeling en voor de verzekering, Inkoop van goud en zilver, vermaken van oude sieraden tot een nieuw sieraad
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Logo Mohan THE GEM ARCHITECT

Mohan THE GEM ARCHITECT

Mohan THE GEM ARCHITECT


Plaats 2 2513 AE 's-Gravenhage
06 54332299 Klik om te bellen