NiCrea Sieraden&Workshops


Nieuwstraat 66 5126 CG Gilze
06-25192414 Klik om te bellen

Over NiCrea Sieraden&Workshops

NiCrea Sieraden & Workshops: Voor het kopen van unieke sieraden in mijn eigen stijl en leuke goudsmeed workshops.

Ik geef leuke & handvaardige workshops goudsmeden vanaf 2 personen tot 6 personen. Te boeken op een woensdag, vrijdagmiddag of zaterdag, tijden en data zie mijn website onder kopje agenda. Workshops hebben een vooraf bepaald model die je zelf kunt maken in ca 2 of 3 uur en in de wat vrijere cursussen kun je een eigen idee uitwerken en zijn deze geschikt voor de meer gevorderden in handvaardigheid.
Je hoeft geen tot weinig ervaring te hebben voor de workshops, je wordt vakkundig stap voor stap begeleid en het solderen wordt voor je gedaan. Het is vooral een leuke ervaring met als eindresultaat een sieraad om te dragen!


Ook kunt U naar hartelust "shoppen" naar 925 zilver en 585 goud designsieraden in NC Stijl! Exclusieve sieraden van mijn hand waarvan maar 1 exemplaar is en niet nogmaals zal worden gemaakt tot sieraden die in een kleine oplage kunnen worden gemaakt. Diversiteit genoeg! Maar u bent ook van harte welkom in mijn atelier om eens te komen kijken naar de mogelijkheden! Ik werk op afspraak, bij voorkeur op de woensdag of de vrijdag.

Foto's

DESIGN Sieraad

NiCrea Sieraden&Workshops in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Sieraden
Vrij werk
Workshop

Diensten

Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat
Workshops

Onze locatie

NiCrea Sieraden&Workshops


Nieuwstraat 66 5126 CG Gilze
06-25192414 Klik om te bellen