Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie


Tweede Tuindwarsstraat 8 1015 RZ Amsterdam
020-7558090 Klik om te bellen

Over Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie

Ellen Philippen, Lotte Porrio en Nathalie Bogers zijn de goudsmeden achter Oogst. In onze winkel in het hart van de Amsterdamse Jordaan creëren wij een collectie handgemaakte sieraden en unieke stukken op maat.

Oogst is in 2008 opgericht. Van atelier aan huis zijn we al snel uitgegroeid naar een winkel met ons goudsmid atelier in hartje Amsterdam. Het grafische & strakke handschrift van Lotte en de florale & elegante creaties van Ellen; samen zijn we Oogst.

Alles wat groeit en bloeit; daar begint de inspiratie van Oogst. Maar ook de onverwachte, verrassende details die we overal ontdekken, verwerken we in onze sieraden.

Iedere jaar kiezen we een thema waar we dat jaar in gaan werken. Een collectie unieke en spectaculaire Oogst klassiekers geïnspireerd op de waanzinnige natuur, een Grimm sprookje, hét Japans museum SieboldHuis, onze privéverzamelingen, een kunststroming uit 1920, verrassende stofpatronen, de Amsterdamse Hortus en veel meer.

In ons prachtige pand aan de Tweede Tuindwarsstraat combineren we ons atelier met een sfeervolle winkel. Op die manier willen we ons ambacht en vakmanschap laten zien op de plek waar onze sieraden hun nieuwe eigenaar ontmoeten.

We werken met gerecycled goud en conflictvrije diamanten. Je kunt natuurlijk ook je eigen oude goud of edelstenen meenemen naar de winkel zodat we deze kunnen upcyclen. 

Bij Oogst vervaardigen we sieraden met betekenis. Een fraai draagbaar object, wat je blijdschap of troost biedt en waar je herinneringen mee ophaalt.

Van een moderne klassieker tot een gedurfde blikvanger, kies hét sieraad passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Sprankelende edelstenen of fonkelende diamanten laten een ontwerp stralen. Ieder stuk is uniek en bestaat uit een verrassend spel van vorm, kleur en materiaal. De liefdevolle details maken het een echte Oogst Original.

Ook van “oud goud” maken wij de allerleukste sieraden, want we toveren met veel plezier een gekoesterd erfstuk om tot een pronkstuk.

Ben je nieuwsgierig geworden? We vinden het leuk je te ontmoeten in onze winkel! Hier kun je de collectie in het echt zien en passen. Of jouw wensen met één van de Oogst goudsmeden bespreken voor een maatwerk ontwerp. We adviseren je met bevlogenheid en vakkennis.

Wie Oogst, koestert.


Oogst goudsmeden: Ontwerp & Creatie
Amsterdam

Foto's

Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat

Onze locatie

Logo Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie

Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie

Oogst Goudsmeden: Ontwerp & Creatie


Tweede Tuindwarsstraat 8 1015 RZ Amsterdam
020-7558090 Klik om te bellen