Sieraden atelier Willem Tredgett


Folkingestraat 9 9711 JS Groningen
050 313 5166 Klik om te bellen

Over Sieraden atelier Willem Tredgett

Sieraden Atelier Willem Tredgett ontwerpt zijn collecties  sieraden, trouw- en vriendschapsringen, maar doet dat ook samen met mensen die zoeken naar een paar bijzondere trouw ringen. Mensen op zoek naar een speciaal sierraad voor een speciale gelegenheid, bijv 21 jaar sierraad, afstudeer manchetknopen, maar helpt ook bedrijven aan een bijzonder relatie geschenk.

Voor studenten jaargroepen zijn er inmiddels tientallen verschillende ringen manchetkno- penen en hangers ontworpen, zelfs een drink hoorn.

U kunt uw oude sieraden laten veranderen, in iets wat je wel zou willen dragen, en de kapotte kunnen hier worden gerepareerd en aangepst worden.

Maar neemt ook de tijd om rustig aan tafel te zitten om een toegepaste herinnerings sieraad waar as van een dierbare in verwerkt wordt, te maken.

Sieraden atelier Willem Tredgett heeft een kleine collectie trouw en vriendschaps-ringen. Maar kan samen met jullie, en de materialen waar hij mee werkt, een unieke combienatie of bewerking geven. Net als het verschil tussen de vormen en verhoudingen van mensen, is het mogelijk dit in de ringen naar voren te laten komen.
Ik werk met verschillende materialen, naast goud ook met titanium en tantalium, en sinds kort ook met sirconium.

Sieraden atelier Willem Tredgett in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Sieraden atelier Willem Tredgett


Folkingestraat 9 9711 JS Groningen
050 313 5166 Klik om te bellen