Sieradenatelier Sluijsmans


Oudegracht 188 3511 NP Utrecht
030 232 1282 Klik om te bellen

Over Sieradenatelier Sluijsmans

Sieradenatelier Sluijsmans. Achter in de winkel is het atelier waar u de goudsmeden ziet smeden aan de mooie sieraden of het uitvoeren van een ontwerp van u als klant dan wel het uitvoeren van een reparatie. Naast sieraden uit eigen atelier bieden wij uiteraard ook aan van andere leveranciers en goudsmeden.

Wij streven naar maatwerk met de bedoeling dat u zich kunt onderscheiden. Daarnaast wil het team van Sluijsmans Juwelier & Atelier en Sieradenatelier Sluijsmans zich onderscheiden en toegankelijk zijn. Door middel van onze inrichting van de winkel bijvoorbeeld. Deze is toegankelijk maar vooral ook fris en modern ingericht in Nieuwegein en in Utrecht een mooie ambachtelijke uitstraling. Daarmee zeker anders dan u wellicht gewend bent van een Juwelier.

Bovendien staan wij voor ouderwets service verlenen. Dit betekent dat wij alle tijd voor u zullen nemen, om u op de juiste wijze en eerlijk te adviseren. Bijvoorbeeld bij een aankoop, een reparatie of het (ver)maken van een (bestaand) sieraad in ons eigen Atelier.

Maar ook dat ons personeel geschoold is als goudsmid of juwelier. Hiermee kunnen wij al benodigde vakkennis bieden om u van dienst te zijn.

Daarom twijfel niet en loopt u derhalve gerust eens bij ons binnen. Gewoon om even te kijken of om u te laten adviseren. We staan voor u klaar!

Sieradenatelier Sluijsmans in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Horloges
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Sieradenatelier Sluijsmans


Oudegracht 188 3511 NP Utrecht
030 232 1282 Klik om te bellen