Siering Edelsmeden


Slingerbos 26 8331 DS Steenwijk
06 29381482 Klik om te bellen

Van herinneringssieraden(oud goud) tot trouwringen
Unieke en met aandacht op maat gemaakte sieraden
We werken met allerlei soorten goud en edelstenen

Over Siering Edelsmeden

Siering Edelsmeden werkt al meer dan 20 jaar vanuit de passie voor het ambacht, de vragen van klanten en de hoeveelheid ideeen voor ontwerpen. Als Siering Edelsmeden in opdracht werkt, dan wordt er een uniek sieraad ontworpen dat volledig aansluit bij uw wensen. Dit loopt van trouwringen, feestsieraden, herinneringssieraden tot aan kadootjes voor een verjaardag. Vaak werken we vanuit een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek, waarna een reeks van ontwerpen volgen. Van hieruit volgt dan verder overleg totdat een definitieve keuze is gemaakt.

Er wordt gebruik gemaakt van de vaardigheden vanuit het oude ambacht, maar ook komen nieuwe technieken aan bod zoals laseren en 3d printen van een wasmodel. De prijs voor het laten maken van een sieraad hangt af van veel aspecten (materiaal, benodigde techniek, incl. of excl. edelstenen, brengt u zelf materiaal in, etc.) Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Het laten maken kan van nieuw materiaal, maar ook kunnen oude sieraden (oud goud) weer omgetoverd worden tot iets nieuws. Siering Edelsmeden is een sterk voorstander van recyclen waar dat kan leiden tot een mooi sieraad. Het kleinste cadeautje begint bij €17,50 voor een paar zilveren handgemaakte oorbellen uit de collectie. Neem voor meer informatie gerust contact op via 0629381482 of contact@siering.nl.

Naast het werken in opdracht is er ook een zeer diverse collectie van gouden en zilveren sieraden en objecten. De stijl van ontwerpen zijn niet te vatten in een bepaalde richting: van strakke tot zeer natuurlijke vormen. We maken daarbij graag gebruik van de diversiteit aan edelstenen die moeder aarde ons te bieden heeft. Ook wordt er gebruik gemaakt van de diverse soorten goud en zilver, zoals geel, wit, rood, rose goud en sterling en argentium zilver.

Siering Edelsmeden heeft ook de mogelijkheid om zelf sieraden te graveren. Dit kan een tekst of vingerafdruk zijn, maar ook een eigen lijntekening kan op een sieraad gezet worden. In de webshop kunt u zelf uw sieraad naar keuze ontwerpen en laten graveren.

Kortom U kunt bij Siering Edelsmeden terecht voor:
- Vervaardigen van persoonlijke sieraden en objecten naar ontwerp
- Vervaardigde collectie sieraden in gelimiteerde oplage met allerlei edelstenen
- Herstellen of vermaken van sieraden en objecten
- Het ontwerpen en maken van relatiegeschenken, erespeldjes of bocalen
- Het op maat graveren van sieraden en ringen

Foto's

relatiering met vingerafdrukken man & vrouw

Siering Edelsmeden in het kort

Producten

Herinneringssieraden
Objecten
Sieraden
Trouwringen
Trouwsieraden
Vrij werk
Workshop

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat
Workshops

Onze locatie

Siering Edelsmeden


Slingerbos 26 8331 DS Steenwijk
06 29381482 Klik om te bellen