The Gold Xperience


Laanstraat 89a 3743 BC Baarn
06-51203400 Klik om te bellen

Over The Gold Xperience

Unieke juwelen rechtstreeks van de edelsmid
 
Bij The Gold Xperience® vind je nét dat ene sieraad dat je niet bij een juwelier kan vinden. Geen massaproductie maar enkel hoge kwaliteit handgemaakte sieraden. Dit unieke merk in luxe statement-sieraden wordt fairtrade en fairpractice vervaardigd in onze eigen goudsmederij. Bij The Gold Xperience ® koop je exclusieve handgemaakte en unieke juwelen rechtstreeks van de edelsmid in de eigen brandstore in het centrum van Baarn en online via deze website.

De collectie is gericht op expressie en onderscheidt zich door de elegante, chique uitstraling met een funky randje. De juwelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit zilver, goud, platina en worden gecompleteerd met de beste edelstenen.

The Gold Xperience ® biedt het gemak en de keuze van een (online) juwelier, en de service en het vakmanschap van een goudsmederij. Ook bij het laten maken van een sieraad denken we graag mee.

Reparatie en onderhoud sieraden


Heb je een sieraad dat gerepareerd moet worden of onderhoud nodig heeft? Bij The Gold Xperience wordt het sieraad in eigen huis door een ervaren goudsmid/edelsmid gerepareerd. Het hoeft dus niet te worden opgestuurd en gaat rechtstreeks naar de werkbank. Hierdoor is de reparatie sneller en goedkoper en is er minder risico op verlies van jouw dierbare sieraad. In een persoonlijke intake besluiten we samen de wijze van reparatie. Zo weet je dus vooraf wat je kan verwachten en betaal je geen onderzoekskosten!

Ook voor graveren, vingerafdrukken, laseren, parels rijgen en de verandering van oude/antieke sieraden kan je bij ons terecht.

Sieraad laten maken


Bij een bijzonder moment in het leven horen unieke juwelen, dus dat is het moment om een speciaal sieraad te laten maken. Je kan bij ons dan ook trouwringen naar eigen ontwerp, as-sieraden, gedenksieraden, manchetknopen, zegelringen en kleine voorwerpen zoals bijvoorbeeld babyrammelaars, zilveren sierdoosjes en jubileumspeldjes laten maken, maar ook het laten maken van een foto-afdruk of het laseren van een vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud horloges


Voor het onderhoud en de reparatie van horloges hebben we een ervaren specialist in huis. Natuurlijk kan je bij ons ook horlogebandjes en -batterijtjes laten vervangen.


Bezoekadres: Laanstraat 89a, 3743BC Baarn
Telefoonnummer: 06-51 20 34 00
E-mailadres: info@thegoldxperience.com

www.TheGoldXperience.com

Foto's

Collier met hanger in wit goud en geel goud, diamanten en een "zwarte" Tahitiparel

The Gold Xperience in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

The Gold Xperience


Laanstraat 89a 3743 BC Baarn
06-51203400 Klik om te bellen