Uniek Sieraad


't Kerkestuk 95 2811 BE Reeuwijk
06-19610979 Klik om te bellen

Over Uniek Sieraad

Uniek Sieraad verzorgt gezellige en creatieve workshops edelsmeden voor iedereen die het leuk vindt om in één dag(deel) kennis te maken met het mooie vak van de goudsmid. Deelnemers krijgen de kans om zelf in ons atelier een persoonlijk sieraad of relatieringen te maken. Alle deelnemers krijgen een eigen werkplek en beschikken over professioneel gereedschap. Zij mogen de werkzaamheden zoals zagen, vijlen, slijpen, solderen, afwerken, matteren en polijsten zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Natuurlijk zorgen we voor persoonlijke en professionele begeleiding, koffie, thee, fris en iets te snoepen. De sieraden worden zo veel mogelijk naar ontwerp van de deelnemers gemaakt, ter inspiratie zijn er veel voorbeelden aanwezig.

Voor deelnemers die iets meer willen weten over edelsmeden is er de mini-cursus. Deze duurt een dag, waarbij de deelnemers een setje van 2 sieraden maken. Ook is het mogelijk om zelf een rouw- of gedenksieraad te maken. Van "oud goud" kunnen deelnemers weer een nieuw sieraad maken tijdens de workshop "werken met eigen goud". Onze "stellendagen' waarbij maximaal 3 stellen tegelijk bij ons trouw- of relatieringen komen maken, worden druk bezocht. De ringen kunnen gemaakt worden in zilver, titanium, wit- of geel goud, palladium of een combinatie van deze materialen.

Ook verzorgen we met plezier een privé dag of een workshop op locatie. Zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen of moeder-dochter dagen.
Onze workshops worden bijna dagelijks gegeven. Voor uitgebreide informatie en de agenda zie onze website www.unieksieraad.nl

Foto's

Workshop Edelsmeden

Uniek Sieraad in het kort

Producten

Overig
Workshop
Workshops edelsmeden

Diensten

Cursus Edelsmeden
Workshops

Onze locatie

Uniek Sieraad


't Kerkestuk 95 2811 BE Reeuwijk
06-19610979 Klik om te bellen