Terug

Bedrijf starten ???

safira lazulli

hoi,

sinds mijn recente verhuizing kom ik tot bezinning over de historie van het goudsmeden. het is echter erg moeilijk om het bedrijf te verwezenlijken ondanks dat ik reeds afspraken heb gemaakt omtrend bedrijfsruimte en werkwijze. voor mij is het ondragelijk om volgens de wilkeur van anderen te werken, aangezien het een vak is dat nauwkeurige precisie is waar je geconcentreerd en volledig vrij van beperkingen moet kunnen leven. wat er zich vervolgens afspeelt is dat er te veel beperkingen opgelegd worden en dat stoort de sfeer... dus mijn leverancier dreigt falliet te gaan. ik heb het als autodidact (dus zelf geleerd door ervaring en zelfstudie) geleerd maar mis een coach die mij volledige vrijheid kan geven om verder te komen in het leerprocess en mij zelf laat bepalen van hoe ik te werk wil gaan ... anders kost het mij te veel energie en dat levert niet veel op nog kan ik het bedrijf starten ... aangezien ik autodidact ben heb ik een brede ervaringskennis, maar mis een aantal cruciale kennis omdat mij toegang tot boeken en school geweigerd wordt... goudsmid word je niet goudsmid ben je ... dat wil zeggen, door d verhuizing naar een nieuw stadsdeel (in a'dam) kom ik tot de conclusie dat ik nog veel dieper kan gaan in mijn kennis en ervaring ... toch zou ik graag in contact willen komen met goudsmeden die mij op weg kunnen helpen om de juiste mensen te spreken voor de juiste begeleiding. mvg, safira.


2 Antwoorden

Antwoord van Hanneke Weigel Edelsmid

Hallo Safira,

 

Wat leuk dat je een bedrijf wilt starten. Daarmee wens ik hou alvast erg veel succes.

 

Realiseer je wel dat het opbouwen van een netwerk natuurlijk tijd kost.

Een goede coach stelt jou namelijk niet aan de juiste mensen voor, een goed coach helpt jou verder te komen op een manier die bij jou past.

Met andere woorden, die helpt jou duidelijk te krijgen waar jij met je bedrijf naartoe wil.

 

Heb je al een ondernemersplan gemaakt? Dat zou een goede eerste stap zijn te kijken waar je naar toe wilt en hoe lang je daar over zou mogen doen.

 

Alvast heel veel succes toegewenst


Antwoord van Lapidee

Steek hier je licht op 

 

www.zilvermaan.com/forum

 

Meer info is bijna niet te vinden. 

 

Groet lapidee