Terug

Kinderringetje met emotionele waarde kan ik die met ander goed laten herstellen en verruimen?

Heederik

Een goede middag, 

 

Ik heb een inimini goeden zegelringetje wat ik als kind droeg, kreeg na een belangrijke emo naamsverandering. Deze is heel dun en gebroken. Ik heb nog een gouden hanger van 5 gram die ik te lelijk voor woorden vind. Is deze hanger om te smelten en kan mijn  ringetje hiermee verdikt, 1 a 2 mm verruimd en hersteld worden, zodat ik het als pinkringetje kan dragen? Daarbij nog een extra vraag. Kan er iets, bijvoorbeeld in het minizegeltje (waarin 2 letters) aan zilver aangebracht kunnen worden?

 

Ik draag normaal alleen zilver en dan past het pinkringetje er nog enig bij. 

 

Belangrijkste vraag is echter of het ringetje überhaupt hersteld kan worden en verdikt en iets verruimd. Met inbreng van 5 gram van hanger aan goed, wat zou ik dan als het kan zo
ongeveer kwijt zijn? Ik heb namelijk werkelijk geen idee. Ik voeg foto toe van ringetje en lelijke hanger. Ik hoor heel graag van u.

 

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste vraagsteller,

 

een leuke bijzondere vraag. Het leukste is naar mijn idee als u t ringetje intact houdt , van onder open laat zagen en het laat vastzetten op n passende gouden ring, al dan niet gemaakt van oud goud. .  Ook belettering is mogelijk.

 

vr. groet,

Reinhilde van der Klugt/ S.MAAK Leiden