Terug

Reparatie

els bekker

Hallo,

 

Mijn dochter gaat as 24 april trouwen, ik wil haar graag de ring van haar grootmoeder geven, alleen is die van onderen doorgesleten.

Omdat mijn dochter ook een heel klein maatje heeft, denk ik dat hij ook een heel klein beetje kleiner gemaakt moet worden.

Het is niet de bedoeling dat de ring dagelijks gedragen gaat worden, maar op haar trouwdag wil ze hem graag aan.

Het is een hele dunne ring, wat zullen ongeveer de kosten zijn om dit aan elkaar te maken?


1 Antwoord

Antwoord van Trouwringen-atelier ZhaawanArt

Beste mevrouw,

Wat de kosten van een dergelijke reparatie zijn. hangt af van of er een of meerdere stenen in de ring zijn verwerkt. Zo ja, wat voor steen? Gaat het om diamant of een andere steen (of stenen)? Ik vraag dit omdat aleen diamant tegen de hitte van solderen kan; alle andere stenen zullen smelten. Dus er zijn drie mogelijkheden. Een: de ring heeft geen steen: dan kost een reparatie ongeveer € 20,=. Twee: er zit diamant in de steen: dan kost de reparatiie ongeveer hetzelfde. Drie: er zit een ander soort steen (of stenen) in de ring. Dan zal de steen (of stenen) eerst uit zijn zetting gehaald moeten worden voordat aan de ring gesoldeerd kan worden. De kosten zullen dan v.a. 30,= zijn, afhankelijk van hoeveel werk het kost om de stenen - na het solderen - weer opnieuw te zetten.

Voor aanvullende informatie kunt u mij bellen op 0595425059, of mailen: info@unieketrouwringen.nl. Mijn naam is Zhaawano Giizhik, van Trouwringen-atelier ZhaawanArt uit Warffum. www.unieketrouwringen.nl