Terug

Ring maken?

Paul Hager

Ik ben oriënterend om een gouden ring te laten maken voor mijn vriendin.

Ik heb goud 14-karaats dat voldoende is voor enkele ringen. Ik heb een fijn gouden ringetje nodig. Daarnaast wil ik daar een opaal in. Ook die is aanwezig en zit in een.... ( hoe noem je dat? Gouden 'bakje' aan een pin.

Wie kan het goud omsmelten, een fijn ringetje maken en de opaal op de ring zetten?

Graag in Noord-Holland!

Groet van Paul!


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Paul,

Dat kunnen we, graag, maar we zitten niet in jouw regio..Toch zou ik graag wat ontwerpen willen maken voor je ring...geheel vrijblijvend...we zien wel waar het toe kan leiden, al is het maar om je ideeën mee te geven, leuk!

 

gr. René

www.juwelierverto.nl


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Paul,

 

Wij zitten in Bergen (nh) en dat is in de buurt, hoop ik. Mischien dat je al een ring inmiddels hebt maar wij zijn net aangesloten op deze site en zie ik je vraag. Dus toch maar even beantwoorden. Eigenlijk wat jij vraagt is wat wij dagelijks tegenwoordig doen. Veel mensen zijn gelukkig aan recyclen en wij promoten dat ook sterk.

 

Je bent van harte welkom op de Kleine Dorpsstraat 22, 1861 KN  Bergen. Vriendelijke groet, de Pioen goudsmeden (inge koorn)

 

 


Antwoord van Atelier Johannes-Hoeve

Beste Paul,

 

Atelier Johannes-Hoeve is helemaal gespecialiseerd in het maken van speciale sieraden waarbij het voor ons van het grootste belang is dat de klant een actieve rol speelt in de tot stand koming van van haar of zijn wens. Wellicht is je opdracht al lang in opdracht gegeven, mocht dit niet zo zijn kijk dan eens op onze website www.atelierjohanneshoeve.nl. Mocht je verder nog vragen hebben neem dan eens contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

Atelier Johannes-Hoeve