Wollenberg Hans


Zadelstraat 13 3511 LR Utrecht
030 231 0491 Klik om te bellen

Herkenbare eigen stijl
Zelfgemaakte sieraden
Elk sieraad is uniek

Over Wollenberg Hans

Wie zijn Hans Wollenberg en Marianne Wollenberg-Blok?

Hans Wollenberg is edelsmid, beeldhouwer en schilder. Samen met zijn vrouw Marianne, die zelf ook schildert, werkt hij vanuit zijn galerie en atelier aan de Zadelstraat in Utrecht. Voordat Hans zijn eigen atelier begon in 1968, studeerde hij aan de academie in Utrecht en heeft hij de opleiding Steenhouwen en Zilversmeden gevolgd in Schoonhoven. Tijdens het volgen van deze studies heeft Hans zich compleet ontwikkeld als beeldend kunstenaar. Hans en Marianne verkopen alleen eigen werk. De galerie hangt en staat dan ook vol met schilderijen, beelden en sieraden die meteen herkenbaar zijn door de geheel eigen en tijdloze stijl. Door het gebruik van eenvoudige en vloeiende vormen wordt bij elk kunstwerk weer iets unieks gecreëerd.

Waarvoor kunt u bij Hans Wollenberg terecht?

U kunt bij Hans Wollenberg terecht voor edelsmeedwerken, beeldhouwwerken en schilderijen. Elk sieraad en kunstwerk is uniek. De eigen gemaakte sieraden zijn meteen herkenbaar door de vloeiende en doorlopende vormen die worden gebruikt. Er wordt hierbij uitsluitend gebruik gemaakt van edele metalen, zoals goud, zilver. Bij de beeldhouwwerken en schilderijen wordt ook gebruik gemaakt van eenvoudige vormen, die zorgen voor een boeiende en tijdloze uitstraling. De beelden van steen en brons zijn vaak mensfiguren die gezamenlijk een verbondenheid uitstralen. De schilderijen zijn geïnspireerd door de natuur en creëren door het specifieke en soms ongewone kleurgebruik een compleet eigen sfeer.

Waarom kiest u voor Hans Wollenberg?

Als u op zoek bent naar unieke zelfgemaakte sieraden, beeldhouwwerken en/of schilderijen, dan bent u bij Hans Wollenberg aan het juiste adres. Hans en zijn vrouw Marianne hebben beide jarenlange ervaring als beeldende kunstenaars en dat zie je ook meteen terug in al hun werk. Alle sieraden en kunstwerken hebben een compleet eigen, herkenbare en tijdloze stijl. Wanneer u een sieraad, beeldhouwwerk of schilderij koopt bij Hans Wollenberg, dan bent u verzekerd van een unicum, waarvan de stijl herkenbaar is.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de sieraden, beeldhouwwerken en/of schilderijen van Hans Wollenberg en Marianne Wollenberg-Blok. Bekijk dan gerust de website of bezoek de galerie gevestigd aan de Zadelstraat 13 in Utrecht. De galerie wordt regelmatig bezocht door zowel passanten als vaste klanten uit binnen- en buitenland. De galerie is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:30. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@hanswollenberg.nl of door te bellen naar 030 - 2310491, Wat uw vraag ook is, we helpen u graag verder!

Bij Hans Wollenberg is ieder werk een unicum

Foto's

Gouden hanger met parel
Hans Wollenberg Ring
Beeld Hans Wollenberg
Beeld Hans Wollenberg
Schilderij Hans Wollenberg

Wollenberg Hans in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Objecten
Overig
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Hergebruik eigen sieraden
Ontwerp
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van zilveren producten op maat

Onze locatie

Logo Wollenberg Hans

Wollenberg Hans

Wollenberg Hans


Zadelstraat 13 3511 LR Utrecht
030 231 0491 Klik om te bellen